Melding openbare ruimte

Locatie van uw melding

Is er iets kapot in uw woonomgeving? Meld het ons met dit formulier. Ook als het gaat om zwerfvuil, hondenpoep, vernielingen of ongedierte.

Zoek het locatieadres:

Stap 1: Zoek hierboven de locatie van uw melding op de kaart. Dit kan op twee manieren:

  • 1. Vul in de zoekbalk direct onder de kaart de straat en eventueel het huisnummer in en klik op de knop met het vergrootglas
  • 2. Weet u geen straat en huisnummer, zoom dan in op de kaart en klik op de locatie van uw melding
Stap 2: Controleer of het probleem al door een ander gemeld is
Staat er al een rood of grijs vlaggetje, klik dan op het vlaggetje om de details te bekijken. Is dit probleem niet eerder gemeld dan kunt u doorgaan met het invullen van het formulier.

Gegevens melding

Rubriek

Kies nu de categorie, subcategorie en onderwerp die het beste passen bij uw melding. Na het kiezen van een categorie kan het even duren voor de subcategorieën zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt na het kiezen van een subcategorie.

Contact


Let op: vergeet niet ten minste uw telefoonnummer, e-mail of adres in te vullen onder “Uw Gegevens”

Uw gegevens

Als u uw gegevens invult kunnen wij als het nodig is contact met u opnemen. Dat kan handig zijn als iets onduidelijk is of als we met u willen overleggen over een oplossing. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Overzicht

Locatieadres

Rubriek

Contact

Uw gegevens

Melding succesvol verzonden

De melding is succesvol verzonden. Het meldingsnummer van de melding is: . Met dit nummer kunt u op het meldingsformulier de afhandeling van uw melding volgen.